Uldum Huse A/S

Uldum Huse A/S

Kort om Uldum Huse A/S

Uldum Huse A/S blev stiftet i 1970 af Dagny & Jørgen Kr. Jørgensen og har siden gennemgået en støt og solid udvikling. Gennem årene har der været voldsomme udsving indenfor byggebranchen grundet svingende konjunkturer.

Med en effektiv bygge- & omkostningsstyring samt en evne til kontinuerligt at udvikle sig, har Uldum Huse A/S været på markedet i alle årene, og har aldrig været lukket eller skiftet moms-nummer.

Pr. 1. januar 2008 gennemgik Uldum Huse A/S et generationsskifte, hvor datter Jeannette Jørgensen overtog ejerskabet. Jeannette valgte at fortsætte med samme momsnummer som før ejerskiftet, så alle byggerier før hendes ejerskab har nøjagtig samme garanti, som de ville have uden et ejerskifte.

Gennem de sidste mange år har vi bygget ca. 30 huse om året. I årene med højkonjunkturer indenfor bl.a. byggeri var det fristende at ekspandere og rig mulighed herfor, men vi valgte at fastholde niveauet for produktion, fordi vi ved, at vi herved fortsat kan leve op til vore egne høje kvalitetskrav. Kvaliteten må der aldrig gås på kompromis med.

Vore mange år på markedet samt vor stabile økonomi betyder, at du kan have tillid til os som samarbejdspartner på en af de største investeringer i dit liv. Vi kan derfor også tilbyde den billigste lovpligtige byggeskadeforsikring på markedet, fordi vort forsikringsselskab gennem uvildig risikovurdering vurderer, at der er den absolut mindste risiko ved at bygge et Uldum Hus.

Dette krydret med, at vi lever og ånder for at bygge lige præcis det hjem, som I ønsker, gør, at det er en rigtig god oplevelse at bygge et Uldum Hus. Hos Uldum Huse er de ikke blot et nummer i rækken.

Vi kender alle jeres projekt og jeres ønsker, og byggeprocessen, som står på over længere tid, bliver meget tæt og personlig.Uldum Huse A/S · Højskolebakken 26 · 7171 Uldum · Tlf.: 75 67 89 11 · Fax: 75 67 95 11 · Email: adm@uldumhuse.dk
Copyright © · Uldum Huse A/S