Uldum Huse A/S

Udstillingshuse

Udstillingshuse & referencerUDSTILLINGSHUSE 

Vi har i Uldum Huse A/S valgt at have et meget lavt markedsføringsbudget, idet vi ved, at den bedste markedsføring, der findes, er tilfredse kunder, som anbefaler os til andre. Vi har derfor heller ikke fordyrende udstillingshuse til at stå. Vi har i stedet aftaler med kunder om fremvisning. Dvs. beboede huse, vi gerne fremviser til nye kunder. At opleve et beboet hus er en oplevelse, som er langt mere virkelighedstro end et udstillingshus, Man fornemmer, hvordan huset fungerer, størrelser på rum osv. langt bedre. Kontakt os for aftale herom.

UDSTILLINGSHUSE EFTER AFTALE

Vestermarksvej 19, Grejs, 7100 Vejle – Rigtig dejlig villa på landet. Udført uden udhæng med muret gesims og rigtig flot og stor overdækket terrasse. Lavenergibyggeri. Dette byggeri har været præsenteret i Bo Bedre.

Hvilehøjparken 1, 7171 Uldum – Spændende villa med mange vinkler, som gør byggeriet uforudsigeligt… Rigtig mange spændende detaljer, her kan bl.a. nævnes stor hems på et værelse, niveauforskydning, spændende lofter m.m.

Niels Bisteds Vej 7 - Et længehus med forskydninger, udført uden udhæng og med muret gesims. Flot klassisk byggeri med mange spændende detaljer såvel inde som ude.
Tirsbæk Søvej 15, 7120 Vejle Ø – Meget flot funkisvilla med fladt tag, som arkitektonisk byder på mange specialiteter. Hævet midterbygning med lysbånd, som giver et helt fantastisk køkken/alrum. Lavenergibyggeri.

REFERENCEBYGGERIER

Med vore 47 år på markedet har vi opført rigtig mange huse i alle stilarter. Vi bygger huse på  landet, 11/2 plans huse, funkisvillaer, huse med og uden udhæng osv. Vi kan altid referere til  et byggeri, som I kan blive inspireret af. Ring eller skriv til os for relevante referencer.   


 Uldum Huse A/S · Højskolebakken 26 · 7171 Uldum · Tlf.: 75 67 89 11 · Fax: 75 67 95 11 · Email: adm@uldumhuse.dk
Copyright © · Uldum Huse A/S